Sneaker női és sportcipő női | ANSWEAR.hu (2023)

Legalább egy sneaker cipő mindenkinek kell

Amikor a cipők fajtáit részletezzük, asneakernem mindenkinek egyértelmű kategória elsőre. Nincs is tökéletes magyar kifejezés rá, hisz tulajdonképpen edzőcipőről, sportcipőről beszélünk, ám olyan modellekről, amelyeket nem a funkcionalitásuk, sokkal inkább az esztétikai értékük tesz népszerűvé. Azaz egy jósneakerelsősorban nem a futópályára vagy a konditerembe való, hanem az utcára, hiszen kifejezetten a hétköznapi használathoz készítik ezeket a legnagyobb cipőbrandek.

Örök igazság, hogy legalább egy sneaker cipőre mindenkinek szüksége van. Hogy az milyen legyen? Ez az ízlés dolga. Lehet a cipő anyag alapján rangsorolva bőr, velúr, textil, márkák szempontjából tekintve például Adidas, Nike, Puma, Vans vagy Skechers, a méret tekintetében a legkisebbtől a legnagyobbig, míg színekből a bézs, a sárga, a barna, az ezüst, a fekete, a fehér, a szürke és az arany is menő. A vásárlás során annyi a lényeg, hogy a termékek esetében mindig szempont legyen a kényelem.

(Video) Top 10 NEW BALANCE Sneakers For 2023

Univerzális lábbeliről van szó, így nem túlzás, ha azt mondjuk: egysneaker cipőmindenkinek kell, hogy legyen a szekrényében. Ezeket az olykor egyszínű, visszafogott, máskor mintás, látványos kialakítást kapó modelleket szinte mindenhez fel lehet venni, ha okosan öltözködik az ember. Mert az utcai divatban a sneaker a legtöbbször egyfarmervagyrövidnadrágmellé kerül a lábakra, ám ugyanígy felvehető egy elegánsabbnadrágvagyöltönymellé is – ilyenkor ráadásul asneaker cipőfigyelemfelkeltő darabnak számít. Mindez korosztálytól, stílustól és nemtől függetlenül igaz.

A leghíresebb sportcipő márkák már egy helyen elérhetők

A világ leghíresebb sportcipő márkái közül válogathat az, aki weboldalunkon nézelődik, hogy cipős szekrényét új darabbal bővítse. Legyen szó egyszerű, bármivel hordható vagy kicsit feltűnőbb, vagányabb cipőről, laza vagy csak simán sportos cipőről, az oldalunkon elérhető készlet bárki számára megfelelő választékot nyújt.

Ha a hétköznapokra keresel új cipőt, vagy akár munkában is hordható darabokat akkor jó helyen jársz! Már jócskán benne járunk az évben, de asportcipőmánia valahogy nem akar lecsengeni. Hisz miért is tenné? Kényelmes és divatos! Kell ennél több? Bátran viselhető rövid vagy hosszú szoknyával. Egy fehér vászoncipő például kitűnő választás lehet. De a klasszikus öltözéket kedvelők számára is igazán jó időszak ez. Akár futócipő, akár egy sima sportcipő igazán stílusos farmernadrággal, akár inggel, akár egy egyszerű pólóval.

(Video) Adidas utcai cipő NMD_R1 női

Vissza a klasszikusok világába

Az Adidas Superstar cipői 1969 óta hullámzóan, de folyamatosan jelen vannak asportcipőkpiacán. Minden időszakban határozottan helyet követel magának a legjobb cipők között. Jelenleg is hatalmas népszerűségnek örvend, bátran viselhető sportos vagy csinosan laza öltözékkel egyaránt. Oldalunkon pedig többféle szín vagy fazon közül választhat az, aki eme örök klasszikus mellett tenné le a voksát. Ne felejtsük el, hogy idén főleg rövid szoknyával is hódít az Adidas Superstar.

A női sportcipő nem véletlenül lett népszerű, hiszen ritkán hordhat egy nő olyan surranót, ami stílusos, közben pedig komfortos is. A sport fontos, ezt tudjuk, az egészség érdekében pedig megfelelő cipőt kell viselni mozgás közben. Létezik sportos sneaker is. Hogy ez nyári vagy téli, azt az évszak dönti el, ahogyan funkcionalitás szempontjából az sem számít, hogy a cipő bézs vagy arany színű, esetleg velúr bőrből készült-e. A lényeg, hogy tudd, olyat keresel, ami sportolásra legyen tervezve – minden további csak részletkérdés a termék szemszögéből.

Nem csak azoknak, akik minden nap rohannak

A Nike futócipői már régóta uralják a piacot, de már nem csak az aktívan sportolók között, hanem a mindennapokba is belopták magukat, egyszerűen megunhatatlan alapdarab lett mára a hölgyek szekrényében. Eredetileg futócipőnek tervezett darabok hamar népszerűek lettek a hétköznapi viselet során, így jó választás lehet akkor is ha egy megbízható sportcipőt keresünk, ami valóban bírja a megpróbáltatásokat, vagy ha a mindennapokban szeretnénk lazább öltözékünket feldobni kicsit vagányabb darabokkal. Lehet bőr, vagy műbőr, textil, de egy biztos, a Nike Air Max cipők egytől egyik ultrakönnyű és divatos darabok. Nyaralásunk során ha egy egész napos városnézést szeretnénk kényelmesen túlélni, akkor érdemes ezt választani, szintén egy szoknya párosításával igazán sikkes megjelenést tudunk elérni. Jó lesz később visszanézni a fotókat!

(Video) Adidas utcai cipő OZWEEGO női

Azok, akik szeretik a futócipők adta kényelmes és ergonomikus kidolgozást, határozottan jó választás lehet egy a New Balance cipőkollekció közül, de nem csak a futás során lehet jó barátunk, szintén megállja a helyét egy stílusos blúz és farmer nadrág párosításával is. Ősszel továbbra is hódítanak a magasabb talpú sportcipők, kínálatunkban pedig nem kell sokáig válogatnod, hogy megtaláld a stílusodhoz legjobban illő színt vagy fazont. A New Balance cipőkre jellemző színkavalkád pedig segít, hogy ne szürkülj be a hétköznapok monotonitásában sem. De bármelyik márka mellett is döntesz végül, egy sportos, kényelmes, jó minőségű és egyben trendi darabbal leszel gazdagabb.

Női sneaker – ha valami kényelmesre vágysz

A mindennapokban az emberek többsége a kényelmet részesíti előnyben a lábbelik terén. Szerencsére kényelmes cipőkből meglehetősen széles a választék. Anői sneakeraz a fajta cipő, ami minden nő cipősszekrényében megtalálható, hiszen számos esetben jön jól: egy sétához, egy kiránduláshoz, egy kis mozgáshoz, vagy ha nincs dress code, akár munkába is. Szerencsére nagyon sokféle áll rendelkezésre, így biztosan mindenki talál olyan fazont, ami megfelelő számára.

Ismerjük a jelszót: női sneaker – ha valami kényelmesre vágysz. A sneakereket épp arra tervezték, hogy komfortos viselést biztosítsanak, igaz ez a sport és a hétköznapok közben használt modellekre is. A termék esetében a márka persze kiemelten fontos: az Adidas, a Nike, a New Balance, a Puma vagy a Skechers mindig jó választás, hiszen a népszerű kategóriák esetében jól teljesítenek. A legismertebb modell a sneakerek között talán a Nike Air Max.

(Video) Adidas utcai cipő ASTIR női

Ezt tudják a legjobb női sneaker cipők

Anői sneaker cipőklegfőbb ismérve az ergonomikus kialakítás, a komfortérzet az elsődleges a tervezésük során. Természetesen a dizájn is fontos elem a tervezésnél, de nem kell tőlük olyan megjelenést várni, mint egyalkalmi cipőtől– nem is arra valók. A céljuknak tökéletesen megfelelnek.

A női Adidas cipő lehet sokféle a hölgyek részére szóló kínálatban. Van platformos sportcipő, ami magasított talpú, van vászoncipő női kiadásban, de létezik az elegáns női sportcipő és a divatos női sportcipő fogalma is. A kategóriák igen szélesek. A sneakers cipő épp azért népszerű, mert ezerféle lehet. A sneakerek esetében persze ugyanúgy fontos a méret, mint bármilyen más cipőnél, ahogyan a márkák kiválasztására is ügyelni kell. A Puma esetében népszerű a bőr kialakítás, a legtöbb termék ebből készül a német brandnél. Fontos, hogy a legnépszerűbb cipők online is megvásárolhatóak, hiszen az ember a saját méretét ismeri, a minőség pedig a legnagyobb márkák részéről garantált.

Jól kihasználható a fekete női sneaker

A sneakerek nagyon sokféle változatban léteznek, ezért többféleszetthezlehetnek kiválóak. Afekete női sneakerekazonban egyértelműen a legjobban kihasználható darabok között vannak, hiszen a fekete szín mindenhez passzol. Ha egy ilyen lábbelit választasz, olyan, mintha lenne egy jolly jokered, amit bármikor előhúzhatsz.

(Video) Adidas futócipő aSMC UltraBOOST 21 női

A női sportcipő sokféle lehet ugyan, a fekete női sportcipő azonban kiemelkedik ezek közül. Ez bírja a legtovább, ez koszolódik a legkésőbb, igazi főnyeremény. A sportcipők világában, ha az alapanyag bőr, akkor a fehér cipő is menő, erre azonban vigyázni kell. A sneakerek könnyen az ember szívéhez nőnek, azaz ilyenkor már oda kell figyelni az ápolásra, gondolskodásra is. A női fekete sportcipő vagy a női bőr sportcipő esetében ezzel kevesebb időt kell majd eltölteni.

Itt is meg kell említenünk a Puma brandet, amely a márkák között kiemelkedő helyet foglal el. Persze sokaknak az Adidas női sportcipő ugrik be hamarabb, de a Puma legalább ugyanolyan szinten van. Nem csoda, hiszen egy testvérpár alakította mindkét céget. A sneakers cipő nagy előnye, hogy online megvásárolható a legelismertebb márkák összes modellje, azaz nem kell kompromisszumot kötni. Igaz ez a hagyományos és a magasított talpú modellekre is. A sportcipők világában minden elérhető, csak keresni kell. A divatos cipők bizony ott vannak online, a neten.

Sportosaknak kiváló a fehér női sneaker

Afehér női sneakernagyon sportos, ugyanakkor letisztult megjelenést biztosít. Készülj fel rá azonban, hogy jóval feltűnőbb a fekete társánál, és kényesebb is: egy fehér cipő jól néz ki, de csak akkor, ha tiszta! Ha fehér sneakert választasz, ápold rendszeresen, hogy esztétikailag kihozhasd belőle a maximumot! A sneaker cipők tehát kortól és stílustól függetlenül kedvencek az utcai divatban. A legnagyobb márkák legfontosabb darabjai ezek a modellek, és ezek a márkák bizony ritkán tévednek. A divatos cipők között ott vannak a fehér sportos cipő különöző modelleji, de nem szabad itt leragadni. A női vászon cipő is lehet példának okáért női sneakers cipő, ha a kialakítás ezt mutatja, a szín pedig ilyenkor másodlagos. Hogy egy cipő bőr vagy vászon, vastag talpú vagy lapos talpú, az pedig csak a kényelem miatt fontos a cipők esetében. Szóval ha a cipők között keresgélsz, nincs szükség kompromisszumra, de nem felejtsd el: nem véletlenül a sneaker modellek a legkeresettebb cipők.

(Video) Adidas utcai cipő SUPERSTAR VEGAN női

Videos

1. Adidas utcai cipő SUPERSTAR VEGAN női
(Iconic)
2. Nike terem cipő HyperAce 2 női
(Iconic)
3. Női cipők
(Hankó Attila)
4. Adidas utcai cipő SUPERSTAR női
(Iconic)
5. Mizuno Wave Kazan női futócipő
(Sportosan.com)
6. Mizuno Wave Kien női futócipő
(Sportosan.com)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated: 03/14/2023

Views: 5642

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.